Stage op Curaçao

Zoals ik al eerder vermeldde houd ik van reizen en is dit lang geleden al ontstaan. Gedurende mijn studie heb ik stage gelopen op Curaçao en huurde ik hier ook een kamer. Dit was een geweldige tijd voor mij. Echter viel mij toch het een en ander op. De mensen met de Antilliaanse cultuur houden van lekker, en vooral veel eten. Waardoor je relatief veel mensen met overgewicht tegen komt. Hier werd ik destijds al getriggerd als “fit foodie”. Je moet immers kunnen genieten van lekker eten, maar het moet niet ten koste gaan van je gezondheid. Terugblikkend begon hier mede mijn interesse en drive voor het gezond eten. Maar goed, eerst even wat meer over die té gekke stage op dat prachtige eiland!

Door middel van mijn stage bij een plaatselijke gym kwam ik ook in aanraking met een andere kant van het eiland. Aangezien ik veelal bezig was met sport en voeding. Helaas was deze kant wat onderbelicht op het eiland. Zo ben ik plaatselijke marketing gaan doen voor deze gym, en voorzag ik members van advies. Bijvoorbeeld het opstellen van voedings- en traningsschema’s. Al met al wil ik hiermee dus duidelijk maken dat locatie niet uit maakt. Overal ter wereld kan jij werken aan de beste versie van jezelf. Fit worden, zijn en blijven is een levensstijl die dus overal toepasbaar is!

Als je meer info wilt, klik hier.