RECENSIES

Posted on

Dag allemaal ik ben Annedien Zijlstra en ik heb afgelopen zomer meegedaan aan een van deze fantastische reizen. Ik begon aan te komen sinds dat ik van mijn dochtertje bevallen was. Eerst waren dat een paar kilootjes die ik af en toe snel kwijtraakte door een of ander dieet, de ellende hiervan was dat wanneer ik ophield met het dieet vaak meer aankwam dat wat ik verloren had. Zo won ik al gauw meer dan 13 kilo aan overgewicht en werd er dan ook echt wanhopig van. Ik had al veel afslank methodes geprobeerd maar kwam iedere keer weer op het zelfde resultaat en kwamen kilo´s bij of ik onderbrak het dieet door het enorme hongergevoel.

Na een lange zoektocht op het internet naar een oplossing voor mijn probleem kwam ik op deze site terecht en na de mogelijkheden met mijn man overwogen te hebben besloot ik aan een van deze reizen deel te nemen. Zo vertrok ik voor 4 weken met een groep van 15 personen naar de Veluwe. De eerste dag kregen we alle informatie over wat we zouden gaan doen. Daarna werden we naar de keuken geleid en werd aan alle aanwezigen een taak toegewezen voor één week en waarmee we dus allemaal bezig zouden zijn met de maaltijden. Wat trouwens super leuk was om te doen en waar ik veel van geleerd heb. We werden al vroeg in de ochtend wakker gemaakt voor het dauwtrappen, daarna een heerlijk gezond ontbijt even alles opruimen en bedden opmaken en daarna een lange fietstocht over de Veluwe. Rond het middaguur weer een gezonde maaltijd, opruimen en wat rusten om rond een uur of vier een lange wandeling te maken met de groep. In de avond waren het lichte caloriearme maaltijden waar ik wel een beetje aan moest wennen want in de avonden kreeg ik juist altijd trek. De eerste drie dagen waren dan ook werkelijk een hel maar daarna werd mijn eetlust steeds minder en dat werd nog veel beter toen ik dagelijks een garcinia capsule kreeg.

Ik wilde mijn man natuurlijk wel op de hoogte houden van mijn afslankproces en gaf hem bijna iedere dag een telefoontje totdat mijn telefoon tijdens de fietstocht op het asfalt terecht kwam en het scherm naar de knoppen was gegaan. Daar zat ik dan midden op de Veluwe en zonder telefoon. Toch bleek ook dit geen probleem te zijn voor Reis-met die mijn mobiele telefoon opstuurde naar GSM Paradise. Een telefoon repareren zonder er naar toe te hoeven? Ja hoor dat was mogelijk bij dit bedrijf, onvoorstelbaar maar waar! Twee dagen later had ik mijn telefoon weer terug en kon ik mijn man weer bellen om het goede nieuws over mijn gewichtsverlies te vertellen en tevens de gebeurtenis van mijn telefoon.

Om het verhaal wat korter te maken, ik ben met deze afslankreis meer dan 14.5 kilo verloren en geleerd hoe dat je gezond moet eten. Daarnaast ben ik nu veel fitter dan voorheen en maak ik nu nog steeds lange fietstochten en wandelingen. Hiermee raak je dus je overtollig gewicht kwijt en leer je tevens hoe dat je moet voorkomen dat ze er weer bij komen. Ik heb er ook nog eens een paar leuke vriendinnen aan overgehouden en tot op vandaag de dag is voor mij het bijhouden van mijn figuur helemaal geen probleem meer. Dank je wel Reis-met Stayhealthy!