HOE WERKT HET

De reizen kunnen worden geboekt via reismet-net.nl voor twee, vier en zes weken waar het team van diëtisten en instructeurs de mensen 24 uur per dag in de strijd tegen overgewicht bij zullen staan. Deze reizen zijn in verschillende categorieën ondergebracht en geschikt voor jong en oud. Zo zullen de jongeren vaak naar de gebergten vertrekken en de ouderen blijven in Nederland, België of Duitsland. De maaltijden worden door het team van Reis-met in samenwerking met de reiziger zelf klaar gemaakt zodat de aanwezigen kunnen leren hoe dat er met gezonde producten omgegaan moet worden zonder de voedingswaardes hiervan te beschadigen of te verminderen. Het is voor ons namelijk van groot belang dat mensen gezond af kunnen slanken en mede ze zich hierdoor ook veel fitter zullen gaan voelen. Dit brengt op zijn beurt met zich mee dat de mensen na afloop van de reis met de activiteiten en het klaarmaken van de maaltijden door kunnen gaan zonder dat dit een probleem voor hen zal opleveren. Gedurende de reis  zal er ook regelmatig een check-up plaatsvinden om de vooruitgang van het gewichtsverlies vast te stellen en tevens de gezondheid van de deelnemers checken.

Zoals hierboven vermeld maken we veelal gebruik van supplementen als aanvulling voor het gewichtsverlies zoals afslankpillen, Garcinia Cambogia of Detox-plus die werken als effectieve eetlustremmers en vetverbranders doordat ze de spijvertering bevorderen en het glucogeen omzetten in energie. Op deze manier wordt het gewichtsverlies versnelt waardoor de mensen  hun ideale gewicht in korte tijd kunnen bereiken.

Ben jij dus van plan om op dieet te gaan of heb je van de huisarts het advies gekregen dat je gewicht moet verliezen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een leuke sportieve vakantie waarmee je bovendien ook nog eens gewicht gaat verliezen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij je overtollige kilo´s kwijt raakt en weer ontspannen en fit terug naar huis keert. Mocht je werk of activiteiten het niet toestaan om met ons mee op een afslankreis te gaan dan kun je natuurlijk ook de site van stayhealthy.nl bezoeken en daar de fantastische tips en adviezen bekijken. Deze site houd zich voornamelijk bezig met de online verkoop van 100% natuurlijke producten waarmee je op een gezonde wijze kunt afvallen en er ook nog een fitter bij wordt. Dit betekent dus dat deze supplementen voor een fantastische geestelijke en lichamelijke boost zorgen.

Voor meer informatie over deze reisprogramma´s kun je ons een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Je kunt natuurlijk ook even bij ons langs komen en bekijken welke afslankreis het beste bij jou past of het meest aan jou wensen voldoet. Hiervoor hebben we een paar uitgebreide brochures voor je klaarliggen waarin je alle informatie over deze reizen kunt vinden zodat je op een gezonde en vertrouwde manier aan je afslank avontuur kunt beginnen. Op deze site kun je ook een paar reviews lezen van mensen die al met ons mee zijn geweest en ons een feedback hebben achtergelaten over hun ervaringen. De keuze is natuurlijk aan jou en jij neemt de beslissing om aan deze strijd deel te nemen waar wij van Reismet en Stayhealthy je graag bij zullen staan.

Geef jezelf en je lichaam de kans om er weer slank en gezond uit te zien en doe mee aan een van onze afslankreizen. Reis Met Stayhealthy naar jou ideale gewicht!